ich-zapfe

Rundt stativ til tønde BBQ - Justerbar og stabil base til udendørs madlavning og grill


Varenummer NEW-8808

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 1,785.55
DKK 1,402.99 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 14 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Rundt stativ til tønde BBQ - Justerbar og stabil base til udendørs madlavning og grill

Den runde stativstøtte til Barrel Barbecue er meget mere end et simpelt grilltilbehør. Den er specielt designet til at tage grillExperiencen til et nyt niveau. Fremstillet med materialer af høj kvalitet for at sikre langtidsbrug, er dette stativ den perfekte ledsager til din næste grillfest.

Funktioner:

  • Pladsbesparende opbevaring:Med sine tre korte ben i bunden opbevarer stativet ubesværet grilltønden, hvilket giver dig mere plads i dit grillområde.
  • Højere grillposition for kulinariske mesterværker:Placer ringen nedad for en perfekt grillposition og derfor lækre retter til endnu bedre niveaukontrol.
  • Justerbar fod for maksimal stabilitet:En af de tre fødder kan justeres individuelt i højden for at indstille Canon-grillen sikkert og stabilt, selv på ujævnt underlag. Slut med at bekymre dig om skrå overflader!
  • Alsidige applikationer:Det runde stativ er ikke kun velegnet til grilltønder, men kan også bruges til andre udendørs madlavningseventyr. Fra lejrbål til lejrgrill, din kulinariske kreativitet kender ingen grænser.
  • Elegant design, praktisk funktion:Det runde stativ imponerer ikke kun med sin funktionalitet, men også med sit æstetiske design. Et blikfang ved hver grillfest!
  • Nem at samle og skille ad:Slet ikke mere med komplicerede monteringsvejledninger. Det runde stativ er nemt at samle og lige så nemt at skille ad, for stressfri brug.
  • Kompatibel med forskellige grillmodeller:Uanset om det er en kulgrill, en gasgrill eller en elektrisk grill, er det runde stativ kompatibelt og tilpasser sig forskellige grillmodeller og tilpasser sig dine behov.
  • Et must-have for enhver grillmester:Uanset om du er en erfaren grillprofessionel eller nybegynder, er det runde stativ en uundværlig ledsager, der optimerer din grillExperience og sikrer entusiasme.
  • Perfekt gave til grillelskere:Overrask dine venner eller familie med dette unikke grilltilbehør. Det runde stativ er den ideelle gave til alle, der elsker at lave mad og nyde det udendørs.
  • Sikkert hold til din grill:Det robuste og holdbare stativ giver et sikkert og fast hold til din grill, hvilket sikrer en sikker grillExperience for dig og dine kære.
  • En ergonomisk position for mindre træthed:Det runde stativ giver dig mulighed for at justere højden på din grill for en bedre ergonomisk position af din krop og dermed reducere træthed og smerte.

Bestil dit Round Tripod Stand til Barrel Barbecue nu, og oplev grillning i en ny dimension. Nyd maksimal stabilitet, en optimal grillposition og en sikker grillExperience med dette praktiske og æstetiske tilbehør ved enhver grill! Glem ikke, Round Barrel Barbecue Tripod Stand er også en perfekt gave til grillentusiaster.

Vare-ID 454499
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 4500 g
Nettovaegt 4500 g
Dimensioner 410×510×530mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: